Ny forbedret kvalitets bomuld, 2/28 øko-tex


Øko-tex bomuldsgarn - køb det her

Gå ikke på kompromis med dit  bomuldsgarn, køb dit bomuld hos Sailorknit. Vi leverer garn i den bedste kvalitet.

Garnet er fra europa

Skulle kvaliteten ikke leve op til din forventning, er du altid velkommen til at kontakte mig, så giver vi dig gerne et nyt produkt.


Blødt, lækkert og tidsløst

I Sailorknit har vi valgt at specialisere os indenfor maskinstrik, og kan derfor som nogle af de eneste i Danmark tilbyde øko-tex bomuldsgarn på cones til netop maskinstrik. Udover vores lækre kvalitetsgarn, sælger vi også strikkemaskiner samt tilbehør hertil og tilbyder kurser i disse.

Grunden til valget af bomuldsgarnet, er fordi det er anvendeligt til en række af forskellige former for maskinstrikket produkter, hvad enten der er tale om en lille bomuldsbluse eller -kanin til guldklumpen, en lækker trøje eller poncho til en selv, eller hvorvidt bomuldsgarnet skal bruges til mere praktiske formål som karklude eller håndklæder.

Vores  bomuld er af egen import fra europa, og kan købes på forskellige størrelser af cones, eks .250 gram samt op til 1 kg. Bomuldsgarnet er ikke den eneste  garntype i vores udvalg, da vi også kan tilbyde uld, begge dele er Øko-tex, som betyder at, hele processen fra start til slut, overholdes der stenge krav for både dyrkning og videre forarbejdning, hvilket der i sidste ende også sikre  menneskerne, der er med til hele forarbejdningen har det godt, i hele processen, så vi med god samvittighed kan tilbyde vores kunder et kvalitets produkt, i særklasse 

I takt med at vi bliver mere og mere bevist om vores klode, og ikke mindst vores og andres velvære, er blevet en større og større del af vores hverdag, så er produktionen af de ting vi spiser og har på kroppen, også fulgt med, og derfor er vi stolte af vores store udvalg af bomuld. Vores valg af bouldsgarn i vores butik vælges udfra, at det produceres og farves på en bæredygtig måde, der er godt for miljøet. Det er et valg som ikke indebærer et kompromis på hverken kvalitet og muligheder, og så er det sund fornuft for både miljøet og pengepungen.

Og selvom der er tale om økø-tex bomuld, så behøver det ikke at være kedeligt og farveløst, da der er flere metoder hvortil man kan efterbehandle garnet, således at det bliver både mere slidstærkt og modtageligt for farve. Så derfor kan vi godt stå inde for vores udvalg af farver, og således kan vi garantere at vi også har bomuldsgarn, der dækker behovet hos de farveglade.