Økologisk bomuldsgarn i mange varianter og farver


Økologisk bomuldsgarn - køb det her

Gå ikke på kompromis med dit økologiske bomuldsgarn, køb dit bomuld hos Sailorknit. Vi leverer garn i den bedste kvalitet.

Skulle kvaliteten ikke leve op til din forventning, er du altid velkommen til at kontakte mig, så giver vi dig gerne et nyt produkt.


Blødt, lækkert og tidsløst

I Sailorknit har vi valgt at specialisere os indenfor maskinstrik, og kan derfor som nogle af de eneste i Danmark tilbyde økologisk bomuldsgarn på cones til netop maskinstrik. Udover vores lækre kvalitetsgarn, sælger vi også strikkemaskiner samt tilbehør hertil og tilbyder kurser i disse.

Grunden til valget af bomuldsgarnet, er fordi det er anvendeligt til en række af forskellige former for maskinstrikketøj, hvad enten der er tale om en lille bomuldsbluse eller -kanin til guldklumpen, en lækker trøje eller poncho til en selv eller hvorvidt bomuldsgarnet skal bruges til mere praktiske formål som karklude eller håndklæder.

Vores økologiske bomuld er af egen import fra Italien, og kan købes på forskellige størrelser af cones, eks .250 gram samt op til 1 kg. Bomuldsgarnet er ikke den eneste økologiske garntype i vores udvalg, da vi også kan tilbyde økologisk uld.

I takt med at økologien er blevet en større og større del af vores hverdag, så er produktionen af økologisk også fulgt med, og derfor er vi stolte af vores store udvalg af økologisk bomuld. Vores valg af økologisk bouldsgarn i vores butik vælges udfra, at det produceres og farves på en bæredygtig måde, der er godt for miljøet og i henhold til GOTS (Global Organic Textile Standards). Det er et valg som ikke indebærer et kompromis på hverken kvalitet og muligheder, og så er det sund fornuft for både miljøet og pengepungen, da økologisk bomuld i begge tilfælde er et godt køb.

Og selvom der er tale om økologisk bomuld, så behøver det ikke at være kedeligt og farveløst, da der er flere metoder hvortil man kan efterbehandle garnet, således at det bliver både mere slidstærkt og modtageligt for farve. Så derfor kan vi godt stå inde for vores udvalg af farver, og således kan vi garantere at vi også har økologisk bomuldsgarn, der dækker behovet hos de farveglade.