SHOP STRIKKEMASKINER

Se udvalget her

SHOP TILBEHØR TIL STRIKKEMASKINER

Se udvalget her

Personlig rådgivning og service

Mulighederne er mange hos Sailorknit. Skriv eller ring til os, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning omkring maskinestrik, maskinestrik garn eller andet. Jeg er sikker på, at vi nok skal nå i mål med dit næste projekt..

Kontakt mig

Bæredygtigt garn

Sailorknits eget garn til strikkemaskine er af højeste kvalitet og øko-tex certificeret.Vi har kun kvalitetsgarn i merinould og bomuld. Ulden er fra Italien og bomulden er fra Portugal, hvor vi importerer direkte fra producenterne.

Læs mere

SHOP FÆRDIGSTRIKKEDE VARER OG KVALIETSGARN HER

Nyheder i shoppen

Strikkemaskiner

Vi sælger både strikkemaskiner og tilbehør samt reparerer strikkemaskiner.Det er nu muligt at få strikkemaskiner og tilbehør sendt til lande uden for EU.Dog betaler køber selv fragten.Vidste du at det var muligt at få din strikke maskine finanseret hos spar express? kontakt os og hør mere.

SE STRIKKEMASKINER

Kursus

Jeg tilbyder kursus indenfor strikkemaskiner..I dette univers handler alt om maskinestrik, det handler om dig der er helt ny, men også dig der har mange års erfaring, jeg har udarbejdet alle disse kurser for at du kan få den hjælp du har behov for, for at komme videre inden for maskinestrik, og blive rigtig god.

Læs mere om kursus

Opskrifter

Her har du muligheden for at strikke med Sailorknits unikke opskrifter. Se også vores strikkekits, hvor opskrifter og garn er afmålt for dig. Selv om der er tilknyttet et bestemt garn og farve til opskriften, er du altid velkommen til at vælge farve og garn selv, det skal blot stå i kommentar til os på ordre.

Køb opskrifter