Her finder du Danmarks bedste maskinstrik kurser online

ONLINE KURSER

 
                             ENDAGSKURSUS I   BUTIKKEN

 

Vil du lære at strikke på strikkemaskine? Ønsker du at forbedre dine strikkefærdigheder og få nye ideer til projekter? Eller vil du bare gerne i gang med den strikkemaskine du har? Så er vores kursus i maskinstrik perfekt til dig!

Vores kursus er designet til at give dig en grundig introduktion til maskinstrikning. Du vil lære alt fra grundlæggende teknikker til mere avancerede mønstre og teknikker, der vil hjælpe dig med at skabe smukke og professionelle strikkeprojekter på en effektiv måde.

Jeg vil gøre mit bedste for at, guide dig gennem hvert trin af processen og give dig personlig feedback og vejledning. jeg vil skræddersy undervisning, der passer bedst til dig.

Kurset inkluderer også garn til prøver. Du medbringer selv strikkemaskine, der vil kun blive brugt garn fra Sailorknit.

Efter kurset vil du have en solid forståelse af maskinstrikning og føle dig selvsikker i at skabe dine egne projekter. Du vil også have adgang til den fælles Facebook gruppe, hvor du kan dele dine ideer og projekter med andre maskinstrikkere og fortsætte med at lære og vokse i din færdigheder.

Tøv ikke med at tilmelde dig vores kursus i maskinstrik i dag og begynd at udforske en verden af kreativitet og skønhed!

 
 
FREM TIL 1. SEP KOSTER 2 STRIKKEDAGE 2200 KR
En strikkedag hos Jytte koster 2200 kr, vi starter kl 10 og slutter kl 17
Ring og book en aftale

Weekendkursus

Sailorknit afholder ikke længere weekendkurser

Men der der striksammen eller weekendkursus, kan der laves aftale om at, vi kommer på besøg og underviser i at vedligeholde strikkemaskinen, således at den holder længere, evt lave mindre reperationer på stedet for kursisten.

Vi vil fremadrettet finder steder, hvor vi er med vores teknikkere, hvor man kan lave aftale og møde op, med sin strikkemaskine, og få lavet et grundigt eftersyn eller reperation, på sin strikkemaskine

Lørdag den 29. April vil dette være en mulighed i Gram, i Sønder Jylland

Kontakt os gerne, hvis du har lyst til at komme forbi, med din strikkemaskine.

 


Kursusbetingelser

Tilmeld dig kurserne ved at skrive en besked på:

info@sailorknit.dk eller ring på 24786847.

Kursusbetingelser

Maskinstrik – kursus og undervisning til alle niveauer

Uanset om du er helt ny eller har mange års erfaring med strikkemaskiner, vil et kursus i maskinstrikning altid være en god investering, og lære nyt.

Jytte Hansen tilbyder kurser i maskinstrik for begyndere og øvede. Uanset hvilket niveau du er på, kan du få stor glæde af mine maskinstrik-kurser. Alle kurser tilpasses nemlig deltagernes niveau og ønsker, For at få det bedste udbytte af kurset

Deltag i et maskinstrik-kursus på Sjælland

Kurserne finder sted i butikken i Holbæk.

Maskinstrik for begyndere

Sailorknit er ikke blot strikkemaskine-forhandler, men tilbyder også kurser i maskinstrik for begyndere samt for øvede. På kurser med fokus på maskinstrik for begyndere lærer du f.eks. grundlæggende ting om strikkemaskiner, maskinstrik-opskrifter, tilbehør til strikkemaskiner og får samtidig maskinstrik-undervisning, der gør det nemmere for dig at blive selvkørende.

https://usercontent.one/wp/www.sailorknit.dk/wp-content/uploads/2022/02/Lidt-om-kursus-hos-Sailorknit.mp4?media=1679917006