Om os

Hejsa

Da jeg var bare 10 år gammel, fik jeg min første strikkemaskine. Jeg fik den af mine forældre på den betingelse, at jeg skulle strikke sokker til familien. Det har jeg nu gjort i rigtig mange år. I årenes løb har jeg haft alle mærker af strikkemaskiner at arbejde med og kan derfor hjælpe med alle mærker idag.

Jeg blev for mange år siden uddannet som køkkenassistent, og arbejdede som dette i nogle år. Senere i en lokal elektronik virksomhed. I en tid med krise i landet, blev jeg afskediget fra mit job, som jeg havde haft rigtig mange år, men jeg fik en fantastisk støtte af den ene af cheferne i pågældende virksomhed. Han opfordrede mig til at starte som selvstændig, så jeg tog udfordringen op og startede. Da denne mand sejlede, startede jeg med at strikke en sweaters til ham og hans kone. Derfor hedder min virksomhed Sailorknit

Som min virksomhed er vokset, har jeg udvidet og idag sælger jeg også strikkemaskiner, og derfor skulle jeg lære Designaknit at kende. Det satte jeg mig for, og min lærer foreslog mig, at jeg skulle undervise. Den udfordring tog jeg også op. Derudover hjælper min mand til og han spoler alt garn der kommer ind i huset.

Hos Sailorknit arbejder vi med:

– Salg af strikkemaskiner

– Salg af garn til strikkemaskiner, som er øko-tex, da vi gerne vil være med til at gøre en forskel i forhold til miljø

– Kursusvirksomhed i huset, men også en smule ud af huset. Vi har også mulighed for online kurser

– Vi har eget værksted, hvor vi laver service på alle maskiner

– Salg af egen kvalitet strik, specielt til de mindste

Mulighederne er mange hos Sailorknit. Skriv eller ring til os, hvis du har brug for hjælp eller rådgivning. Jeg er sikker på, at vi nok skal nå i mål med dit næste projekt.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Mvh Jytte