Køb Strikkemaskine kursus

Læs mere om hvem jeg er her.

Hvis du ønsker at se mit udvalg af online strikkemaskine kurser, kan du gå til min undervisningsside, hvor du også kan købe et kursus.

 

KØB ONLINE KURSUS HER
 
                               ENDAGSKURSUS I BUTIKKEN
 
Jeg tilbyder 1 dags kursus, for dig der lige har købt strikkemaskine, brugt eller ny og har svært ved at få gang i maskinen, eller du har strikket i mange år, og gerne vil lære en bestemt ting.
Måske du ikke har en maskine, eller bare gerne vil prøve at strikke på maskine, inden du køber.
Maskinen kan lånes her hos mig.
Prøvegarn er altid med i prisen på kurset.
Efter kurset vil du være i stand til at strikke hjemme eller sammen med andre strikkeglade piger.
En strikkedag hos mig koster 1600 kr – vi starter kl 10 og slutter kl 17
Ring og book en aftale

                  

 

 

Weekendkursus 

Sailorknit afholder også weekendkursus

Der vil være tema på de forskellige hold, som der vil komme på opslag.

På alle kurser er der morgenmad

Alle kurserne starter kl. 9 og slutter kl. 17 begge dage.

På kurserne er der få deltagere

Der undervises på alle maskiner, Passap i begrænset omfang, dvs. der undervises IKKE på Passap E6000 og E8000

Selv om der er tema er der altid plads til at lære det, man ønsker, såfremt ønsket kan passe ind ift. andre deltagere på holdet.

Kontakt os for at få næste kursusweekend

Det er et krav, at maskinen skal virke inden kurset

PRIS: 1500 kr.

Kursusbetingelser

Tilmeld dig kurserne ved at skrive en besked på: 

info@sailorknit.dk eller ring på 24786847.

 • Når man tilmelder sig et kursus hos mig, hvad end det er i butikken i Holbæk, eller det er ude af huset, er kurset BINDENDE, så når man har betalt gives IKKE penge retur.

 • Hele beløbet betales ved tilmelding, der kan evt. laves aftale om anden betaling.

 • Når det er ude af huset, skriver jeg en faktura og sender ud inden kursusstart.

 • Senere end 8 uger før kursusstart, tilbagebetales kursusgebyr kun, hvis en anden elev overtager pladsen.
 • Er det af en eller anden grund ikke muligt at betale hele beløbet, er der mulighed for at dele beløbet op, men er der betalt noget ind, er kurset bindende, og der gives ikke penge retur medmindre kurset bliver aflyst. 

 • Bliver man forhindret i at deltage, kan man evt. flytte sin plads til andet kursus hos mig. Har man valgt at betale ad flere gange, skal hele kurset betales, selv om man ikke deltager på kursus. Det er dog muligt selv at sælge kurset til anden deltager.

 • Der vil på indbetalingen stå en indbetalingsdato. Overholdes den ikke, forbeholder vi os ret til at give pladsen til en anden elev.

 • Jeg underviser ikke længere i andre mærker end Silver Reed, Brother, Knitmaster samt i Designaknit 8 og 9. Ønsker du at modtage undervisning på andre maskiner, kan det kun ske i butikken i Holbæk.

 • Undervisningen sker kun i hold, ude af huset eller enkeltundervisning i butikken i Holbæk.

 • Jeg kører ikke længere ud til enkeltundervisning.

 • Covid19: Vi følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, derfor kan det blive nødvendigt at flytte enkelte kurser, kurserne bliver IKKE aflyst, men flyttet til et senere tidspunkt, kunden vil derfor blive tilbudt kursus på et andet tidspunkt, hvor det passer kunden.

Maskinstrik – kursus og undervisning til alle niveauer

Uanset om du er helt ny eller har mange års erfaring med strikkemaskiner, vil et kursus i maskinstrikning altid være en god investering i dig selv og dine evner inden for maskinstrikning.

Sailorknit tilbyder kurser i maskinstrik for begyndere og øvede. Uanset hvilket niveau du er på, kan du få stor glæde af vores maskinstrik-kurser. Alle kurser tilpasses nemlig deltagernes niveau og ønsker, så udbyttet bliver størst muligt. På den måde får du og andre deltagere mest muligt ud af at deltage på ét af de mange maskinstrik-kurser.

Deltag i et maskinstrik-kursus på Sjælland

Bor du i det sjællandske og ønsker at deltage i et maskinstrik-kursus på Sjælland, er det helt sikkert muligt. Vi afholder nemlig flere maskinstrik-kurser på Sjælland i løbet af kalenderåret – både for nybegyndere og øvede. Vores kurser er for alle, uanset om man bor i Holbæk, København, Aarhus eller andre steder i landet.

Kurserne kan både finde sted i butikken i Holbæk, hvor Sailorknit holder til. Men det er bestemt også muligt at lave et skræddersyet maskinstrik-kursus andre steder på Sjælland, f.eks. i København. Og ønsker du et strikkemaskine-kursus i Aarhus, Odense eller andre steder uden for Sjælland, er du meget velkommen til at kontakte Sailorknit.

Maskinstrik for begyndere

Sailorknit er ikke blot strikkemaskine-forhandler, men tilbyder også kurser i maskinstrik for begyndere samt for øvede. På kurser med fokus på maskinstrik for begyndere lærer du f.eks. grundlæggende ting om strikkemaskiner, maskinstrik-opskrifter, tilbehør til strikkemaskiner og får samtidig maskinstrik-undervisning, der gør det nemmere for dig at blive selvkørende.

Et kursus i maskinstrik for begyndere foregår typisk her i huset, da det har adskillige fordele for både deltagerne, og den som står for maskinstrik-undervisningen. Ønsker du et maskinstrik-kursus på Sjælland, er det naturligvis muligt. Det kan også være andre steder i landet, hvis du f.eks. ønsker et strikkemaskine-kursus i København eller Aarhus. Kontakt Sailorknit for at høre mere om mulighederne for tilpassede kurser i maskinstrik for begyndere og øvede.