Info til strikkemaskiner og hvad du får med i dit køb

Hvis du drømmer om en strikkemaskine, er du kommet til det helt rette sted. Hos Sailorknit er vi forhandlere af den nyeste strikkemaskine på markedet. Hos os kan du købe Strikkemaskiner SK840 – 280 – 155 MRK Silver Reed. 

På denne side finder du al praktisk info omkring vores strikkemaskiner, pakkeløsninger, hvad du får med i dit køb samt finansieringsmuligheder til dig, der har brug for det.

SE UDVALG AF STRIKKEMASKINER

Dette medfølger i dit køb af en strikkemaskine

Alle strikkemaskine-pakker indeholder følgende:

 • Instruktionsbøger
 • Værktøjskasse
 • Gratis undervisning
 • Personlig levering
 • Opsætning af din nye strikkemaskine
 • Ubegrænset god service

   

Vi bryster os af at være mere end blot forhandler af strikkemaskiner. Hos SailorKnit får du brugbar undervisning, vejledning, god service, spændende opskrifter og meget mere. Vi tilbyder dig et strikkeunivers med plads til alle, der elsker maskinstrik – uanset om du er begynder eller øvet.

Rådgivning & vejledning

Har du brug for vejledning i hvilken strikkemaskine, der passer til præcist dit behov, skal du endelig kontakte os. Der findes mange forskellige modeller, og er du begynder i strikkeuniverset, kan det være en stor opgave at gennemskue, hvilken maskine der er korrekt til dig.
Du kan gå på opdagelse i vores strikkeunivers her på siden:

Finansieringsmuligheder

Vi kan tilbyde forskellige finansieringsmuligheder afhængig af, hvilken pakke, du er interesseret i. Klik ind på de forskellige pakkeløsninger for at se mulighederne, eller læs mere her: Finansieringsmuligheder

Køber du en strikkemaskine kontant, tilbyder jeg 10% rabat på dit køb. 

Bestilling

 1. Når du bestiller en strikkemaskine igennem Sailorknit, sker betalingen via Dankort, faktura eller afbetaling. Du kan også kigge forbi min butik i Holbæk.
 2. Når vi har modtaget din betaling, bestiller jeg produktet til dig fra min leverandør. Her skal der forventes en leveringstid på ca 14 dage fra jeg har modtaget din bestilling. 
 3. Når vi modtager strikkemaskinen fra vores lager, kontakter jeg dig og aftaler, hvordan du ønsker levering af din nye strikkemaskine. Henter du selv maskinen, tilbyder jeg en EKTRA pakke af vores lækre bomuldsgarn med som godtgørelse for fragten.

Levering

Køber du din nye strikkemaskine hos os, er du i trygge hænder.

Bor du i Danmark, er levering inkluderet i prisen. Jeg sørger for, at din maskine kommer hjem, pakker den forsvarligt og kører ud til din adresse, hvor jeg hjælper dig med at montere din nye strikkemaskine.

Bor du i ikke i Danmark, har jeg desværre ikke mulighed for at levere din strikkemaskine personligt. Vær derfor opmærksom på, at fragtomkostning til forsendelse i udlandet vil blive lagt oven i prisen.

Bor du på Grønland eller Færøerne, vil din strikkemaskine også bliver sendt til dig mod et mindre gebyr til fragtomkostninger – med mindre andre er aftalt med mig.

2 års garanti

På alle strikkemaskiner du køber hos SailorKnit medfølger 2 års garanti på produktet. Dog beder jeg dig være opmærksom på, at garantien bortfalder hvis: 

 • Der udføres uautoriseret indgreb i strikkemaskinen
 • Der bliver anvendt garn, der ikke egner sig til strikkemaskiner

Er du på nogen måde i tvivl om, hvordan maskinen fungerer eller hvilke garntyper, du kan anvende til strikkemaskinen, vil jeg med stor glæde vise dig mulighederne, hvis ud kigger forbi min butik i Holbæk. Jeg kan også undervise dig online. 

Reparation & service

Vi hjælper dig meget gerne med reparation og service af din strikkemaskine, så du kan få meget mere glæde af den.

I vores sortiment har vi KUN reservedele til maskiner af mærket, Silver Reed. Har du en strikkemaskine af et andet mærke end Silver Reed, kan vi hjælpe med at montere delene i din maskine, hvis du selv har fremskaffet reservedelene til den.

Du kan læse mere om vores reparationer og serviceeftersyn til strikkemaskiner her: Service & reparation 

Du kan også finde vores udvalg af tilbehør og udstyr til din strikkemaskine her: Tilbehør til strikkemaskiner