STRIKKEMASKINER SK 840 – 280 -155 MRK SILVERREED

Hvis du drømmer om en strikkemaskine, er du kommet til det rette sted.
Hos Sailorknit sælger vi den eneste nye strikkemaskine, der er på markedet i dag.
Strikkemaskinerne kan købes både som basispakke, men også hele pakken.
Alle pakker indeholder, instruktionsbøger, værktøjskasse, gratis undervisning samt levering og opsætning.
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig. Så er jeg altid klar til at hjælpe dig med at vælge den strikkemaskine, der passer til dig.

Vi leverer også strikkemaskiner uden for DK. Her er direkte levering ikke muligt; her sendes maskinen på kundens regning, medmindre andet er aftalt.

Glæder mig til at høre fra dig

DBH

Jytte Hansen

Find en god strikkemaskine til salg

Vil du gerne købe en strikkemaskine, så du kan få endnu større glæde af din strikning? Så er Sailorknit et godt sted at starte din søgen. Her kan du bl.a. søge efter strikkemaskiner til salg og se de nyeste priser på strikkemaskiner fra kendte producenter. Alle strikkemaskine-priser, som du ser her på siden, inkluderer følgende:

  • Instruktionsbøger
  • Værktøjskasse
  • Gratis undervisning og vejledning
  • Levering
  • Opsætning af din strikkemaskine

Hvis du søger en strikkemaskine til salg og køber den hos Sailorknit, er det et valg, du ikke vil fortryde. Sailorknit er nemlig ikke kun en forhandler af strikkemaskiner. Her får du også brugbar undervisning og vejledning, god service, spændende opskrifter og meget andet. Sailorknit er nemlig et univers med plads til alle, der elsker maskinstrik – både nybegyndere og øvede.

Sailorknit – Din forhandler af strikkemaskiner

Sailorknit er forhandler af strikkemaskiner og har mange års erfaring på området. Vi er desuden forhandler af Silver Reed – én af de bedste strikkemaskiner på markedet. Søger du efter strikkemaskiner til salg og gerne vil købe den bedste strikkemaskine til lige netop dig, finder du den helt sikkert her på siden.

Hos Sailorknit kan du mere end bare finde en god strikkemaskine til salg. Du kan også købe tilbehør til strikkemaskiner samt strikkemaskine-opskrifter. Og udover salg af strikkemaskiner kan vi også hjælpe med reparation og service af din strikkemaskine samt vejledning og undervisning, så du kan få endnu mere glæde af din strikkemaskine.

Sortimentet her på siden omfatter de nyeste og bedste strikkemaskiner på markedet, der passer til både nybegyndere og øvede. Ved køb af en ny strikkemaskine med levering i Danmark er fragt inkluderet i prisen – det er den dog ikke ved levering til adresser uden for Danmark.

Strikkemaskiner for begyndere og øvede

Hos Sailorknit finder du et godt udvalg af strikkemaskiner til salg, hvilket både omfatter strikkemaskiner for begyndere samt strikkemaskiner til øvede. Her på siden finder du en god blanding af de bedste strikkemaskiner på markedet, som passer godt til forskellige niveauer.

Uanset om du er nybegynder eller har mange års erfaring med strikkemaskiner, så har du også mulighed for at deltage på maskinstrik-kurser, hvor du kan lære mere om maskinstrik. Udover at være forhandler af strikkemaskiner kan Sailorknit nemlig også hjælpe dig med undervisning, så du kan blive helt fortrolig med strikkemaskiner og få et endnu større udbytte.

Køb den bedste strikkemaskine til dit behov

Har du besluttet dig for, at du gerne vil købe en strikkemaskine, kan du godt begynde at glæde dig til de mange muligheder, den kommer til at give dig. For et køb af en ny strikkemaskine vil helt sikkert blive en god investering for dig og ikke mindst også kvaliteten af din strikning.

Køb af en strikkemaskine skal naturligvis tage udgangspunkt i dit behov. Men da der findes forskellige modeller, kan det sagtens være svært at vurdere, hvilken der er den bedste strikkemaskine til lige netop dig. Så har du brug for rådgivning til dit køb af en strikkemaskine, er du meget velkommen til at kontakte Sailorknit. Det gælder også, hvis du har spørgsmål til udvalget af strikkemaskiner til salg eller ønsker en pris på en strikkemaskine.