TRYK PÅ LINKET, OG SE HVORDAN DU DOWNLOADER OPSKRIFTER

https://www.youtube.com/watch?v=7Cp0cpe9Xv4

UNIKKE OPSKRIFTER TIL STRIKKEMASKINE

Her finder du Sailorknits egne maskinstrikkeopskrifter.

Alle opskrifter er lagt ind som Designaknit fil og PDF.

Du skal blot vælge, hvilken fil du skal bruge


Stort udvalg af maskinstrikkeopskrifter

Når du skal i gang med at strikke bluser, veste eller andet, er strikkemaskine-opskrifter helt sikkert godt givet ud. De letter nemlig dit arbejde og hjælper dig fra start til slut, så du ender med den flotteste strik.

Hos Sailorknit finder du et stort og bredt udvalg af maskinstrikkeopskrifter til både nybegyndere og øvede - her er altså noget for ethvert niveau. De mange forskellige strikkemaskine-opskrifter, som du ser her på siden, er nemme at downloade og lette at gå til. Og alle opskrifter er Sailorknits eget design.

Strikkemaskine-opskrifter til hele familien

Er du på udkig efter en god maskinstrikkeopskrift, finder du helt sikkert én eller flere her på siden, som du eller andre kan få stor glæde af. Der er nemlig strikkemaskine-opskrifter til hele familien. Du kan derfor finde opskrifter på følgende:
  • Strikkemaskine-opskrifter - børn
  • Strikkemaskine-opskrifter - dame
  • Strikkemaskine-opskrifter - herre
  • Strikkemaskine-opskrifter - tilbehør
  • En god maskinstrikkeopskrift gør helt sikkert din strikning nemmere og resultatet bedre. Det samme gælder godt strikkemaskine-tilbehør. Er du helt ny inden for maskinstrikning? Eller ønsker du at blive endnu dygtigere? Så kan et kursus i maskinstrikning måske være interessant for dig.
    Hos Sailorknit har vi nemlig ikke kun strikkemaskiner til salg, men vi har også kurser, opskrifter, tilbehør og meget andet, der gør din maskinstrik endnu bedre.